Nominerad till Konungens Stiftelse

För några dagar sedan plingade det som vanligt i inkorgen på mailen och oftast är det någon klient eller motpart som lyser med sin närvaro i vår inkorg men denna dag var det något alldeles extra, en ärofylld och fantastisk känsla uppstod när vi såg den fina nomineringen, till konungens stiftelse UNGT LEDARSKAP!

Nominerad till Konungens Stiftelse

Vår grundläggande tanke är att bygga upp ett företag och jobba med våra anställda och klienter på samma sätt, dvs med omtanke som vårt främsta verktyg.

Min personliga vilja har alltid varit att lyfta de som utgör bolaget, stärka de i sina roller och berika de med kunskap för att kunna bli sitt bästa jag.

Att denna dag känna uppskattning genom en sådan fin och otroligt vacker nominering just pga. sättet jag valt att arbeta på är den finaste bekräftelsen på att omtanke som verktyg är den bästa utgångspunkten i all typ av ledarskap.

Vi är förväntansfulla och spända på om konungen själv och juryn tycker vi förtjänar priset men just idag väljer vi att njuta av nomineringen som motiverar mig som ledare att fortsätta stärka människor till att bli den bästa version av sig själva!!

Vem är jag och varför här?
Vem är jag och varför här?

Mitt namn är Felia och jag arbetar som paralegal på Sanaz juristfirma. Att arbeta som paralegal innebär otroligt olika saker beroende på examination, personligt driv och arbetsplats.

DI uppmärksammar solheta OTOVO
DI uppmärksammar solheta OTOVO

Vi har många fantastiska klienter och än mer fantastiskt är när vi har klienter som inspirerar inte bara oss, utan även omvärlden. Att följa er resa är en ära och att få vara er juristbyrå i Sverige en ännu större sådan.

Visa fler