Sagt om Sanaz Juristfirma

Juridik med omtanke är inte värdeord som är satta i efterhand utan det är vårat varför - varför vi finns 

Och det enda som faktiskt räknas är våra klienters upplevelser av det vi levererar. Vi är evigt tacksamma över den fina feedback vi får, som dagligen motiverar oss till att fortsätta arbeta på det sätt som vi valt att göra.

Juristfirma med entreprenöriell anda som alltid är nära till hands med snabb och professionell rådgivning
Babak Tighnavard, VD OTOVO AB
Jag är supernöjd med er support och det fantastiska jobb som ni har gjort för att vinna målet. Ni gjorde det hela på bästa möjliga sätt. Ett särskilt tack till Sanaz som är så duktig och verkligen proffs i sitt arbete. Jag ska fira det här och njuta av livet nu. Stort tack !!! Jag vill verkligen starkt rekommendera Sanaz Juristfirma AB.
Hamidullah Ahmadi, VD Sal Sal Trading AB
Sanaz bistod oss i förhandlingar med en myndighet. Med kompetens, engagemang och en väldig energi tog hon kommandot, löste frågan snabbt och besparade oss stora summor pengar. Sanaz är en väldigt omtänksam och empatisk person, med stor kompetens och en betydligt tuffare attityd när det väl gäller än vad man först kan få intryck av.
Jens Josefsson, Byråchef Webmind
Kan rekommendera Sanaz Juristfirma. Lyhörda, snabb återkoppling och kompetenta.
Johan Köhnke, VD Teleekonomi Nordic AB
Sanaz Juristfirma är en stor tillgång till vårt företag, då de professionellt och med stort engagemang tar sig an de uppdrag vi tilldelar de.
Emil Soleymanpur, Developing Manager Caspien Holding
Sanaz Juristfirma är mitt självklara val när det kommer till hantering och upprättande av avtal. Både avtal till våra externa partners och inhouse till våra kunder. De är extremt kompetenta, noggranna och har hjärtat på rätt ställe. Kan starkt rekommendera Sanaz Juristfirma.
Kajsa Sihlén, VD, Solid Capital Group
Mycket proffsigt bemötande. Hjälpte till med exakt vad vi efterfrågade på ett utmärkt sätt. Sanaz är mycket kompetent men har samtidigt värme och humor, inte många som klarar av det samtidigt. Kan starkt rekommendera Sanaz. Skulle utan tvekan anlita henne igen.
Anders Längnäs
Jag fick ett mycket fint bemötande och stort engagemang i mitt ärende. Kortfattat kan jag beskriva min upplevelse så här: Skarphet, driv, professionella, effektiva, kommunikativa och med omtanke samt stor förståelse för klientens situation. Jag vill varmt rekommendera Sanaz Juristfirma till övriga som har ett behov av juridisk hjälp!
Malin Nylén
Helt otrolig jurist och medarbetare! Kände mig så trygg och lugn, kunde slappna av släppa över allt till henne. idag firar jag domslut och vinst! Kan inte tacka er nog
Jill Lundström
Bättre än så här kan det inte bli!!
Annie Jerdén
Mycket bra! Snabb återkoppling och professionellt bemötande! Rekommenderas verkligen!