IHM business School - Sanaz Juristfirma

Nu är det officiellt, vi går in och gör entré på IHMs föreläsningsgolv som kursledare för affärsjuridik!

IHM business School - Sanaz Juristfirma

När två parter kan träffas och skapa synergieffekter, då har ett gott samarbete påbörjats. Jag fick förfrågan för någon månad sedan huruvida jag kunde tänka mig börja hålla i kurser på IHM business School och självklart lockade det då jag fullständigt älskar att föreläsa.

Att få kombinera något jag verkligen tycker om och få göra det på en skola som föder fram entreprenörer och unga talanger, var något jag självklart inte kunde tacka nej till.

Sanaz Juristfirma älskar nya utmaningar & nu kavlar vi upp ärmarna och hoppas på att kunna inspirera och dela med oss av våra kunskaper för alla elever på IHM business School.

Vem är jag och varför här?
Vem är jag och varför här?

Mitt namn är Felia och jag arbetar som paralegal på Sanaz juristfirma. Att arbeta som paralegal innebär otroligt olika saker beroende på examination, personligt driv och arbetsplats.

DI uppmärksammar solheta OTOVO
DI uppmärksammar solheta OTOVO

Vi har många fantastiska klienter och än mer fantastiskt är när vi har klienter som inspirerar inte bara oss, utan även omvärlden. Att följa er resa är en ära och att få vara er juristbyrå i Sverige en ännu större sådan.

Visa fler