VISSTE DIREKT ATT MITT HJÄRTA VILLE HIT

Jag kom i kontakt med Sanaz Juristfirma redan innan jag började på juristprogrammet via sociala medier och visste direkt att mitt hjärta ville hit. Deras “juridik med omtanke” och att tänka både med hjärta och hjärna tycker jag utmärker sig. 

VISSTE DIREKT ATT MITT HJÄRTA VILLE HIT

Mitt namn är Susanna och jag är nybliven praktikant hos Sanaz Juristfirma! Jag studerar mitt andra år på juristprogrammet här i Göteborg och har drömt om att bli jurist sedan jag var 14 år gammal. Allt började med en het diskussion om hur lagtext skulle tolkas med bänkkompisen i högstadiet och sedan dess har jag varit bestämd.

Inom juridiken är mitt främsta intresseområde familjerätt - något som firman också jobbar med. Familjerätt kan man dock arbeta med på andra byråer, och jag fastnade verkligen för just Sanaz Juristfirma. Jag kom i kontakt med Sanaz Juristfirma redan innan jag började på juristprogrammet via sociala medier och visste direkt att mitt hjärta ville hit. Deras “juridik med omtanke” och att tänka både med hjärta och hjärna tycker jag utmärker sig. Jag ser verkligen upp till juristerna som jobbar här för de visar att de är vassa samtidigt som det är tydligt att de är medmänniskor och ödmjuka.

Jag ser verkligen fram emot min praktik och att lära mig så mycket som möjligt!


Åk till toppen