VI ÖNSKAR KIMBERLEY VARMT VÄLKOMNA TILL OSS PÅ SANAZ JURISTFIRMA

Kimberley skall göra sin uppsatspraktik hos oss på Sanaz Juristfirma under vårterminen och vi önskar henne varmt välkomna in i vårt team. Nedan får ni en liten inblick i vem Kimberley är och varför hon är hos oss. 

Mitt namn är Kimberley och jag praktiserar på Sanaz juristfirma. Jag läser min sista termin på juristprogrammet och har valt att kombinera författandet av mitt examensarbete med praktik. Efter att ha suttit i skolbänken i fyra år så kände jag att det var dags att omsätta alla sena nätterna med kurslitteratur till praktik. Det var även då jag började fundera kring några viktiga frågeställningar. Inom vilket område vill jag jobba? Vad brinner jag för? Hur vill jag att min framtid ska se ut inom juridiken? Vad värdesätter jag på en arbetsplats?

Dessa frågor var inte helt enkla att besvara men jag kom framför allt fram till att jag vill utnyttja mina erfarenheter till att verkligen hjälpa människor. Jag kom också fram till att jag värdesätter en arbetsplats som tillåter mig att utvecklas på flera nivåer, dels inom juridiken dels som människa. Jag var i kontakt med ett flertal verksamheter inom branschen men upplevde något speciellt här på Sanaz juristfirma. Jag fastnade för ett av ledorden, ”juridik med omtanke”. Jag vill, precis som mina kollegor, kombinera juridisk kompetens med personligt bemötande. I vilken situation våra kunder än hamnar i, är situationerna ofta kostsamma i flera dimensioner, både emotionellt och ekonomiskt.

Det är därför viktigt att jobba effektivt mot ett mål utan att glömma av att visa omsorg och omtanke till människan framför oss. Det är många gånger det lilla som gör stor skillnad. Allt detta tillåts jag göra här tillsammans med mina medarbetare och jag ser fram emot att få utvecklas vidare tillsammans med Sanaz juristfirma. 

VI ÖNSKAR KIMBERLEY VARMT VÄLKOMNA TILL OSS PÅ SANAZ JURISTFIRMA

Åk till toppen