START-UP KVÄLL

Juridik för startups och tillväxtbolag?

Vi på Sanaz Juristfirma ser inte juridiken som ett nödvändigt ont för våra klienter utan för oss är juridiken något som skapar affärer för startups och tillväxtbolag samtidigt som våra klienter kan undvika onödiga framtida kostnader. Vi arbetar tillsammans med er för att ni skall komma vidare i er verksamhet och för att juridiken skall vara en del av er kommersiella verksamhet.

Vi förstår att nystartade verksamheter och tillväxtbolag kan vara känsliga för kostnader och därför tar vi alltid detta i beaktande när vi scannar av er verksamhet och ser vad som är mest akut för er.

Vi på Sanaz Juristfirma älskar att arbeta med startups och tillväxtbolag. Detta eftersom vi då får se nya verksamheter skapas och växa samtidigt som vi får följa spännande resor hos intressanta bolag. Våra klienter är verksamma inom allt ifrån skönhetsindustrin till tech.

Vi fokuserar alltid på kreativa lösningar och innovativ juridik anpassade för våra klienters utmaningar, så att Ert bolag skall nå sitt affärsmål och sin fulla potential.

Vi bistår bland annat med rådgivning kring vilken bolagsform ni bör bilda och hur ni bildar ett sådant bolag, hur samarbetet mellan aktieägarna skall skötas för att undvika konflikter, anställningsformer, uppdragsavtal och sekretessavtal och allmänna avtalsvillkor anpassade just för er verksamhet, 

Har ni några funderingar kring att starta bolag eller är ni redan igång? Varmt välkomna att boka ert introduktionsmöte idag.

Vi vill även passa på att uppmärksamma Er om att vi 17 mars 2020 kommer att ha ett kostnadsfritt event för startups och tillväxtbolag där ni är hjärtligt välkomna att deltaga. Mejla info@sanazjuristfirma.se för att deltaga. 

START-UP KVÄLL

Åk till toppen