SOMMARHÄLSNING

Vilken start på 2019! 

Sommaren är här och många ser fram emot en välförtjänt semester som innebär möjlighet att ägna mer tid åt nära och kära och att göra sådant som hör sommaren till. Äntligen kan man gå barfota i vattnet längs stranden, äta jordgubbar med grädde eller bara slappa i solen med en bra bok. 

Vi är så tacksamma över starten på 2019. Vi började året med att göra omslaget på Starta & Driva företag där Sanaz gjorde sin mest intima intervju och berättade om den tuffaste perioden i sitt liv med förhoppning om att hjälpa andra som genomgår en svår tid. 

Vi har alltid lovat att sträva efter att bli så stora så att vi alltid ser det lilla och Sanaz Juristfirma växer och utvecklas hela tiden, under våren fick vi ett nytt stjärntillskott till firman - nämligen juristen Jenny. 

I April fick vi även äran att ta emot Sophie som praktiserade hos oss under 9 veckor, och tänk att vi dessutom får behålla henne! Vi har alltså varit fyra kvinnor på firman under våren och tillsammans har vi nu planerat inför hösten vilket gör att vi ser fram emot den med spänning.

 

Firmans 5 års jubileum firades stort och det är en kväll vi sent kommer att glömma. Det blev magiskt! Ett stort tack ännu en gång till alla som var med och förgyllde kvällen.

Vår nya hemsida som lanserats hoppas vi att ingen har missat, likaså vår video. 

Vi ser fram emot hösten då vi kommer att jobba vidare med att utveckla Sanaz Juristfirma och ta hand om det finaste vi har, nämligen våra underbara klienter.   Vi ser mycket fram emot höstens fortsatta arbete - men först ska vi ladda batterierna och har således stängt under vecka 30 och 31.  

För de förtroenden som vi har fått hittills under 2019 vill vi tacka er – kunder och partners – och önska er en riktigt härlig sommar. 

Team Sanaz Juristfirma 


Åk till toppen