SANAZ TARLANI SKALL FÖRELÄSA FÖR FEMMES CONNECT!

24 oktober har Sanaz Tarlani blivit inbjuden till att föreläsa på Femmes Connects nätverksträff.

Femmes Connect är ett nätverk i Göteborg för kvinnor som vill connecta, nätverka och inspireras av andra. Vi är oerhört glada över att de uppmärksammar vårt engagemang för att inspirera andra kvinnor. Förutom vår kärlek för juridik för företagare och juridik för privatpersoner så älskar vi att hålla i föreläsningar. Att tro på sig själv är nyckeln till all framgång.

Inför nätverksträffen la Femmes Connect upp följande inlägg och intervju på sin instagram.

”Låt oss presentera underbara Sanaz Tarlani, @sanazjuristfirma den persiska norrlänningen som bor i #göteborg. Som jurist strävar hon tillsammans med sitt team att göra juridiken tillgänglig och förståelig för alla sina klienter. I en mansdominerad bransch vågar hon sticka ut hakan dåSanaz genuint tror på konceptet att kombinera juridik med omtanke. Hon önskar stärka fler kvinnor i att våga tro på sig själva och stolt våga säga; jag är här för att lämna spår efter mig i livets sanddyna ✨"

✔️Vad gör du när du inte är en fabfemmes?

Jobbar med min stor passion juridik och min stösrta passion min firma SanazJuristfriam AB.

✔️Nämn två kvinnor som inspirerar dig?

Att ha äran att växa upp tillsammans med en inspirerande kvinna, min mor Zara, är något som jag inte tar för givet. Hennes utmaningar i livet som hon alltid rest sig upp ifrån påminner mig dagligen om att det krävs av en själv att invenstera i sina mål för att få avkastning och när det är kämpigt får man investera lite mer men i sig själv för att bygga upp den styrka som krävs i utmaningen. Min andra kvinnliga förebild är Jessica Pearson, det må vara en karaktär ur min favoritserie Suits men så insprirerande. inspirerande på näsan i en mansdominerad bransch, skarphet och snygga outfits får mig att drömma. Utan drömmar lever man inte utan bara är.

✔️Nämn något inte många vet om dig
Släppt en intervju i en av Sveriges största företagartidning. Jag blev mamma nyligen och det inte många vet är att min son är livets mirakel. Han kom betydligt tidigare än tänkt och redan visat på mod & styrka att tar sig igenom allt med ett stort leende. Mitt livs största utmaning gav mig mitt WHY – min son Liam.

✔️Hur ser ditt 2019 ut? 
2019 är året där jag & mitt underbara team på Sanaz Juristfirma lovat att överraska omvärlden, vi har fantastiska planer. Men i år har jag lovat mig själv att göra mig påmind om att använda alla mina sinnen för att njuta av de små framgångarna tillsammans med de jag håller kär.

✔️Vad är ditt bästa tips till nästa generations fabfemmes?
Skriv ner din rädsla som står i vägen för att följa din dröm. Skriv ner hur den rädslan skulle kunna tas bort eller minskas. Följ sedan din dröm.”

Vi är superglada att Sanaz får möjlighet att sprida vår passion och inspirera andra kvinnor!


Åk till toppen