SANAZ JURISTFIRMAS ADVISORY BOARD

Sanaz Juristfirma har en mycket kompetent och erfaren advisory board, vilket vi är mycket hedrade över.

Advisory boarden samlas ett par gånger varje år för att bidra till Sanaz Juristfirmas utveckling. Vår advisory board betår av Per Lanevik, Johan Norberg och Mia Meriläinen, vilka kommer att presenteras nedan. 

Per Lanevik började sin entreprenörs-resa som en av skaparna bakom Sunfleet Carsharing. Han har sedan dess haft flera uppdrag som stöttar entreprenörskap till exempel som VD för Nyföretagarcentrum. Idag fokuserar Per på företag som behöver konkret hjälp med att förstå hur de ska anpassa sitt erbjudande i förhållande till nya trender i en snabbföränderlig värld. Detta har lett fram till en vilja att skapa sammanhang som utmanar, utvecklar och förflyttar mindset och människor. Det senaste initiativet är Thinkpoint som är en innovations- och mötesarena i centrala Göteborg.

När Per får ordet säger han nedanstående om Sanaz Juristfirmas grundare:

"Jag mötte Sanaz första gången i samband med mitt uppdrag för Nyföretagarcentrum. Redan då slogs jag av hennes vilja att starta företag och genomföra sin dröm. Kombinationen ödmjuk och kaxig är en bra mix för att lyckas och jag är glad att få vara med på hennes resa."

Mia Meriläinen är en engagerad ledare som drivs av att utveckla långsiktiga och bra relationer. Hon har de senaste 10 åren aktivt arbetat med att skapa attraktiva möten i sin roll som Operativ Chef på World Trade Center Göteborg. Mia gillar utmaningar och ett av hennes ledord är utveckling. Hon tycker om att pröva nya lösningar och hennes styrka ligger i att få saker och ting gjorda. Hon har många års erfarenhet av marknad och försäljning inom olika områden och varumärkesfrågor är något som ofta kommer upp på agendan. Hon har även sex års erfarenhet av egenföretagande vilket har gett henne stora lärdomar.

Hennes största intressen, förutom familjen, är mode, natur och resor. När tillfälle erbjuds besöker hon gärna nya platser för att få nya intryck och upplevelser.

Mia hoppas att hennes egenskaper och kompetens kan vara ett tillskott i Sanaz Juristfirmas utveckling och ser med spänning på deras resa framöver!

När Mia får ordet säger hon nedanstående om Sanaz Juristfirma:

”Sanaz Juristfirma befinner sig i en spännande utvecklingsfas och deras nytänkande kommer att bidra i deras framfart med att utveckla och förändra synen av advokatbranschen.

Det är en ära att få vara en del av Sanaz Juristfirmas Advisory board och jag hoppas att mina erfarenheter av ledarskap, marknad och försäljning kan bidra i deras framgång!”

Johan Norberg har en lång erfarenhet inom säkerhetsbranschen och gedigen ledarskapsroll i ett av Sveriges ledande säkerhetsbolag och i kombination med en pågående polisutbildning. 

Vi på Sanaz Juristfirma är mycket hedrade över vår advisory board och ser fram emot att få fortsätta utvecklas tillsammans med dom!

SANAZ JURISTFIRMAS ADVISORY BOARD

Åk till toppen