JURIDIK FÖR PRIVATPERSONER

Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning

EKONOMISK FAMILJERÄTT Livet består av många olika kapitel. Att känna en trygghet i juridiken är därför viktig oavsett vilken fas man är i. Ska ni gå isär kan vi hjälpa er med bodelning, eller har ni frågor om äktenskapsförord, testamente, gåva eller arv så finns vi här för att trygga upp processen. Viktigaste verktyget vi har är kunskap och lyhördhet, vi ställer alltid frågan; vad är viktigast för dig? Utifrån det lägger vi upp en plan tillsammans.
VÅRDNADSTVISTER Det är alltid viktigt att välja rätt jurist. När tvisten rör barn är det ännu viktigare. Vårt fokus är att bistå med hjärta och omtanke för att skapa en bättre vardag för barnet.
CIVILRÄTTSLIGA TVISTER Har du köpt eller sålt en bostadsrätt eller fastighet och fått ett krav riktat mot dig eller känner du att du fått något annat än utlovat? Vi har lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med civilrättsliga tvister. Tvister kan röra vad som helst men oavsett om det är en diskussion om utförd tjänst eller fel i en vara så är vår erfarenhet inom processföring nyckeln till framgång.
Jag skulle inte kunnat önska mig en bättre jurist än Sanaz och hennes kollegor. Fanns alltid där vid frågor och funderingar. Kände verkligen att de brydde sig på ett helt annat sätt än vad man vanligtvis kan förvänta sig av någon utomstående. Vårt mål gick bättre än vad jag någonsin kunde förväntat mig, och detta var inte av någon slump utan p.g.a. deras taktik och upplägg m.m. Helt fantastiskt! Kan starkt rekommendera Sanaz Juristfirma! Tusen tack ännu en gång, ni är Bäst!
Mikael Nemeth
Jag vill med stor övertygelse rekomendera en av landets bästa advokater och jurister! När du befinner dig i en situation där du kan tänkas behöva juridisk hjälp och kanske också mår dåligt? - Ring Sanaz Juristfirma AB!! Sanaz, med sitt team, genomsyras av professionalitet och kommunikation i världsklass! De har en känsla av trygghet och stor kompetens rakt genom, utan att de någon gång tappar det mänskliga stödet som man behöver under hela processen. Vi har aldrig under dessa år känt oss negligerade, utan tvärt om alltid prioriterade, uppskattade och förstådda genom hela resan. Och Sanaz har gjort det med ett stort hjärta. Jag tror att många juristfirmor saknar den kompetensen. Hos Sanaz blir du bemött av seriösa och erfarna, vassa jurister/advokater som hjälper dig med allt! Du kommer aldrig att känna dig ensam och de tar dig igenom den juridiska processen med stor ödmjukhet och förståelse för att man faktiskt kan känna sig vilsen, ensam och okunnig. Vi vill tacka i synnerhet Sanaz Tarlani och Ulrika Bjurö för allt arbete de lagt ner. Och sedan vill jag såklart rekommendera hela byrån till alla som behöver hjälp och stöd. Ni är fantastiska! TACK!❤️
Fam. Magnusson
Behöver ert företag en jurist? Jurist för företag
Åk till toppen