JURIDIK FÖR FÖRETAG

Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning

TVISTER Vi tar itu med tvister med precision och beslutsamhet. Vi arbetar målmedvetet för att skydda dina intressen och för att hitta snabba och effektiva lösningar. Bred och gedigen erfarenhet och stark förhandlingsteknik tillsammans med lyhördhet för er unika situation är vårt framgångsrecept. Vi processar inom såväl allmän domstol som i förvaltningsrätt och i skiljeförfaranden.
FORDRAN Får ni inte betalt? Vi bistår er i processen från början till betalning. Vill ni inte betala? Vi hjälper er att invända mot fordringar på rätt sätt. Rätt ska vara rätt. Frågor som rör pengar handlar om att kunna ha en stark likviditet i företaget. Pengarflödet leder till trygghet men också en inblick i framtiden. Den förutsägbarheten ger dig svar på frågor som; Hur kan vi bygga företaget kommande åren? Vilka investeringar kan vi göra? Vilka mål och drömmar kan vi sätta upp? Vi vill skapa en grym resa ihop. Vi vill skapa trygghet för ert företag. Vi vill vara med och framtidssäkra.
KOMMERSIELLA AVTAL Våra avtal är mycket mer än papper. De är byggstenarna för din framgång och en effektiv skyddsmur för dina intressen. Fråga oss om alla typer av kommersiella avtal. Vi bistår er med aktieöverlåtelseavtal, aktieägaravtal, allmänna avtalsvillkor, anställningsavtal överlåtelseavtal, sekretessavtal, konsultavtal, uppdragsavtal och avtal om köp- av hyra. Vi upprättar även interna policys och styrdokument för ditt företag.
JURIDISK PARTNER Många av våra klienter väljer att anlita oss för löpande juridisk rådgivning. Vi anstränger oss för att förmedla känslan och tillgängligheten av en inhouse-jurist som kan ert företag utan och innan. Vi vill ge våra företagskunder sinnesro, så att du som företagskund kan fokusera på din verksamhet. Viktiga delar är tillgänglighet och kostnadseffektivitet. Vi vill hjälpa till på så sätt att du som företagare kan ta korrekta beslut för en växande trygg verksamhet. Därför olika upplägg utifrån olika behov viktigt. Kontinuitet, tillgänglighet och ekonomisk förutsägbarhet.
De kallar henne den Iranska pitbullen vilket i sig stämmer. Men det man inte få veta är att bakom ett intelligent och skarpt juristsinne finns ett stort hjärta som är grundat i sanning och rättvisa. Jag har personligen haft flera dåliga erfarenheter med oärliga jurister som ”skulle vara där för mig” när jag inte räcker till. Med juristerna från Sanaz Juristfirma i ryggen känner jag en helt annan trygghet som verkligen är ovärderlig. Jag blir hörd, jag blir utbildad och kan fokusera på det jag är bäst på och tycker är roligt för att få rätt juridiskt stöd direkt när jag behöver det! Jag har ändå kastat alla möjliga uppdrag på deras jurister, allt avtalstvister med stora banker till enkla sekretessavtal allt känns bara… superbra både under och efter resan. Tack för allt
Bennie Forss
VD Zenta AB
Kan varmt rekommendera Sanaz Juristfirma som gett mig snabb och professionell hjälp och dessutom stöd i en situation när jag kände mig lurad och överkörd. Från att ha bett om hjälp i mitt nätverk en lördagmorgon (!) fick jag snabb kontakt med Sanaz. Därefter upprättelse och strålande förlikning i mitt ärende. Stort tack!
Travel Nurse
Sanaz Juristfirma levererar vattentäta avtal och raka och ärliga råd inom juridik. Personlig service är något som ligger dem varmt om hjärtat. Vilket Team !!!!
Haardwork Transport
Sanaz Jurstifirma är extremt förtroendegivande och visar alltid stort engagemang för oss som kund. Samtliga på bolaget är empatiskt, kompetenta och lösningsorienterade. De gör verkligen ALLT och lite till för sina kunder och det märks oftast då vi fått bästa möjliga resultatet. Vi hade inte kunnat ha en bättre juridisk samarbetspartner!
Docia
Sanaz bistod oss i förhandlingar med en myndighet. Med kompetens, engagemang och en väldig energi tog hon kommandot, löste frågan snabbt och besparade oss stora summor pengar. Sanaz är en väldigt omtänksam och empatisk person, med stor kompetens och en betydligt tuffare attityd när det väl gäller än vad man först kan få intryck av.
Jens Josefsson
Byråchef Webmind
Juristfirma med entreprenöriell anda som alltid är nära till hands med snabb och professionell rådgivning
Babak Tighnavard
VD OTOVO AB
Jag kan verkligen rekommendera Sanaz. Anlitade dem för licensavtal och fick verkligen professionell hjälp.
Stefan Langemalm
Remmius AB
Är du privatperson och behöver en jurist? Jurist för privatpersoner
Åk till toppen