Riktigt bra! Dem kan sin sak, bryr sig och informerar om sånt man själv inte kan. Rekommenderas starkt! - Daniel Bajkusa
"Jag mötte dej när allt kändes hopplöst och mörkt och du sa "JAG FINNS HÄR FÖR DEJ" Dom orden har lyft och stärkt mej och gett mej hopp och stöd, Jag är inte längre ensam, jag har Sanaz Juristfirma vid min sida. Tack för att ni finns! " - Ann-Sofie Bäckström
Mycket bra! Snabb återkoppling och professionellt bemötande! Rekommenderas verkligen! - Sebastian Carlson
Din empati och engagemang gör skillnad <3 Tack för allt !! Det du gjort för oss kommer jag aldrig kunna tacka dig nog för - Caroline Svensson
”Sanaz bistod oss i förhandlingar med en myndighet. Med kompetens, engagemang och en väldig energi tog hon kommandot, löste frågan snabbt och besparade oss stora summor pengar. Sanaz är en väldigt omtänksam och empatisk person, med stor kompetens och en betydligt tuffare attityd när det väl gäller än vad man först kan få intryck av.” - Jens Josefsson, Byråchef Webmind
Fantastisk snabb och professionell hjälp när vi behövde den, stort tack Sanaz! Kan varmt rekommendera dig till alla mina vänner och kollegor! - Ulf Rautila VD Northcar i Sundsvall
Är glad att jag efter en bekants rekommendation anlitade Sanaz Juristfirma. Då jag satt fast med ett dåligt skrivet affärsavtal och mådde hemskt över hur människor kan bete sig på detta vis träffade jag denna underbara människa som verkligen lyssnade på mig och verkligen brydde sig om detta fall. Jag kommer ihåg att hon sa till mig att inte tänka på det och koncentrera mig på mitt jobb och tillåta henne gå vidare med detta vilket jag idag är jätteglad för..hon visste vad hon gjorde och vi vann målet ... tack än en gång till bästa Sanaz - VD Direxia Fastigheter Homan Zarpan
"Sanaz Juristfirma är en stor tillgång till vårt företag, då de professionellt och med stort engagemang tar sig an de uppdrag vi tilldelar de" - Emil Soleymanpur, Developing Manager Caspien Holding
Jag tycker att jag har mötts av en hög professionalitet. Sanaz Juristfirma AB strävar ständigt efter att se till varje klients situation på bästa sätt med sin insiktsfulla rådgivning. Min kontakt har varit med Sanaz. Jag kände mig genuint välbemött. Sanaz är oerhört kunnig, varmhjärtad, insiktsfull och begåvad. Från smått till stort kan ni lite på Sanaz Juristfirma AB. - Hannadi Brändström
Sanaz är en underbart engagerad jurist. Hon är rak och tydlig med hjärtat på rätta stället. Jag är så tacksam för hennes lyhördhet, värme, struktur och stöd då juridiska processer kan ta en del energi. Vi gick därifrån med lätta steg och med bästa lösningen för alla! - Malin Strömhage Wilnersson
Bättre än så här kan det inte bli!! - Annie Jerdén