Juridik för privatpersoner

Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning

Ekonomisk familjerätt

Alla behöver vid något tillfälle ett juridiskt ombud. Oavsett om du ska du bli sambo och behöver ett samboavtal eller om du ska gå isär och behöver fördela bostad och egendom så kan vi upprätta familjerättsliga avtal. Frågor som rör familjen är väldigt betydelsefulla för parterna och kräver således en stöttande, lyhörd jurist med god kompetens och stor mängd omtanke. Nedan finner ni exempel på vad vi kan hjälpa till med inom familjerätten.

  • Arv
  • Bodelning
  • Samboavtal
  • Testamente
  • Äktenskapsförord
  • Skilsmässa
Vårdnad och umgänge

Att välja ombud med omsorg ska man alltid göra men än viktigare blir det när tvisten rör det käraste man har. Vi bistår med hjärta i alla tvister som rör barn då vi fokuserar på att skapa en tryggare och bättre vardag för barnet. Genom mångårig erfarenhet inom rättsområdet har vi lärt oss att kommunicera på ett tydligt sätt med föräldrar som går igenom processen för att på så sätt skapa trygghet i en tuff period och skarphet i vad som krävs för att skapa en bättre vardag för familjen.

Bostadstvister

I många år har vi arbetat med Köpare och säljare av både fastigheter och bostadsrätter. För många är det den största affären man gör och därför är det viktigt att det blir bra. Vi hjälper dig gärna om en tvist uppstår i samband med köpet.

Vi arbetar med många mäklarbyråer i Göteborg  och så har gjort sedan 2014 vilket har medfört en gedigen erfarenhet på området.

Vi skulle vilja påstå att vi är bäst på bostäder - när felen är framme!

Jag mötte dej när allt kändes hopplöst och mörkt och du sa "JAG FINNS HÄR FÖR DEJ" Dom orden har lyft och stärkt mej och gett mej hopp och stöd, Jag är inte längre ensam, jag har Sanaz Juristfirma vid min sida. Tack för att ni finns!