Att få arbeta på Sanaz Juristfirma har varit en oerhörd ynnest

En tisdagsmorgon för ungefär 1 år sedan tog jag ett glädjefyllt telefonsamtal som kom att resultera i en ny spännande resa. För personen som ringde mig den där morgonen var ingen annan än Sanaz Tarlani, VD på Sanaz Juristfirma. En person som kom att bli min mentor och arbetsgivare, men framförallt en oerhört nära och fin vän.

 

Att få arbeta på Sanaz Juristfirma har varit en oerhörd ynnest. Jag har utmanats, skrattat och lärt mig enormt mycket i min roll som jurist. Jag har träffat oerhört många fina människor, allt från egenföretagare med fantastiska affärsidéer till föräldrar i vårdnadstvister och med stor sorg i sina hjärtan. Det fina är med alla dessa människor är att det visar sådan enorm tacksamhet. Inte enbart tacksamhet för vår juridiska kompetens i deras ärende. Utan för att de bemöts med vänlighet, omtanke och av jurister som har hjärtat på rätt plats. Jag upphör aldrig att förvånas när telefonen ringer och det är blombud från en klient som skall levereras till kontoret. Jag tror att världen behöver lite fler omtänksamma jurister. Och jag tror att fler jurister behöver ha en mentor som Sanaz Tarlani.

 

Det är inte med ett torrt öga som jag nu säger adjö till vad som varit min arbetsplats under ett års tid. Jag styr nu min kos till Stockholm för nya utmaningar i huvudstaden. Jag tackar alla er fina kunder som gett mig så mycket hopp, glädje och tacksamhet under min tid hos Sanaz juristfirma. Vad ni tycker om oss, är vad som betyder något. Varje litet glädjefyllt och tacksamt ord som ni gett har värmt mitt hjärta.

 

Främst vill jag tacka Sanaz, som för ett år sedan tog mig under sina vingar och gjorde mig till den självständiga jurist jag idag är. Hon som kallar mig sin högra hand, och som ser mig som hennes jämlike på en firma utan hierarki.

 

 

 

Varma hälsningar

Malin

Om författaren