Ni betyder allt

Ni betyder allt

 

Våren nalkas och utanför våra fönster på teatergatan 19 skiner solen, dess strålar söker sig fram och letar sig in hos oss. Visst är det underbart? Strålarna ger oss en behaglig försmak av den underbara sommaren som ligger framför oss. Den sprider värme, och den sprider glädje. Livet känns så mycket lättare när solen står högt upp på den djupt blå himlen, det tycker vi på Sanaz juristfirma.

 

Men någonting annat som sprider värme, som sprider glädje och som gör livet lite lättare – det är faktiskt ni. Våra underbara pågående, avslutade men även framtida kunder som ger oss så mycket värme, lycka och energi. Vi satsar hårt på sociala medier och anstränger oss för att ge en så personlig känsla och inblick som möjligt i vår vardag på byrån – eftersom det är så vi vill att det ska vara för båda parter. Ni överlämnar ert personliga till oss, och vi till er. Därför betyder en like, en kommentar eller ett privat meddelande så otroligt mycket för oss. 

De här positiva kommentarerna är liksom som att kasta bensin på vår eld – fast i en positiv bemärkelse. Vi tänder till och satsar ytterligare lite till. Vi jobbar lite längre, lite hårdare och lite intensivare – för din ”tumme upp”.

 

Vi säger det om och om igen, det kan liksom inte bli tjatigt. Juridik ska genomföras med omtanke, med personliga relationer och med kärlek. För kärlek börjar inte med bråk, kärlek börjar med kärlek. Vi vet att alla har olika förutsättningar i livet, vi vet att alla tampas vi med olika bekymmer. Vi tänker inte jämföra problem, för oavsett om det du tampas med i ditt liv, är en småsak för en annan, så anser vi det vara högst olämpligt och dessutom omöjligt att jämföra bekymmer. Vi lyssnar på dig, vi försöker förstå dig, och vi hjälper dig. Vi vill att du ska känna dig trygg i valet av oss. Och eftersom ”kärlek börjar med kärlek” även fungerar e contrario så omvandlas er kärlek till oss, till mer kärlek från oss.

 

 

 

/Felia Olsson