Fantastiskt utfall - hade aldrig gått utan Sanaz Juristfirma

Om lite drygt 2 veckor tackar vi av året 2016 och kastar oss in i 2017. 
2016 blev ett händelserikt år, milt uttryckt. Hösten 2015 kom beskedet att jag och min sambo väntade vårt första gemensamma barn. Vilka känslor som vällde upp ❤ Vi hade precis flyttat till vårt hus en bra bit ifrån stan, kommit ifrån stress och stadsbuller för att få landa tillsammans i väntan på vårt lilla mirakel. 
I december samma år vändes vår tillvaro upp och ned. Glädjetrappan föll ihop som ett korthus och oron tog vid.
Klockan 05:00 en lördagsmorgon packade vi oss in i bilen och for 35 mil söderut för att försöka göra det bästa vi kunde av situationen som precis hade uppstått. Under veckorna som följde grusades lyckan och glädjen mer och mer. Tillsammans med vänner och familj försökte vi bygga upp en stabil tillvaro av de redskap vi hade, men vi nådde inte riktigt ända fram. Min sambo kontaktade Sanaz, som han hade hört om ryktesväg skulle vara en pärla på sitt område. Under våren som följde föddes vår dotter,
bara 5 dagar efter de första förhandlingarna i Tingsrätten. 
Jag är så tacksam för all den hjälp vi har fått av Sanaz och hennes team under det här året. När vi befann oss på botten och bara ville glömma så fanns hon där med råd och pepp. Jag kan säga det, att vara höggravid och samtidigt försöka stå igenom det hav av känslor och energidränering som blev i våras, det hade varken jag eller min sambo orkat på egen hand. Och de fantastiska utfall som blev av förhandlingarna hade vi aldrig nått utan den hjälp vi fick ❤ Nu laddar vi för ett nytt år, med nya utmaningar. Vi går in i 2017 med mer kraft och mer hopp än vi gjorde för ett år sedan. Tack för att ni finns, Sanaz juristfirma , och tack för allt ni gör för oss. 

- Therese U.