Nyheter & berättelser

Ni betyder allt   Våren nalkas och utanför våra fönster på teatergatan 19 skiner solen, dess strålar söker sig fram och letar sig in hos oss. Visst är det underbart? Strålarna ger oss en behaglig försmak av den underbara sommaren som ligger framför oss. Den sprider värme, och den sprider glädje. Livet känns så mycket lättare när solen står högt upp på den djupt blå himlen, det ...

Det märktes direkt, hennes approach och hennes fasta blick. En välutbildad kvinna som vet vad hon vill. Det gick liksom inte att gå miste om att hon kändes så stark, intelligent och samtidigt så välkomnande. Att lyckas kombinera professionalitet med omtanke är sällsynt, men Sanaz lyckas på alla plan. Hon ser inte kunder, hon ser människorna bakom deras ärenden. Att vi alla har olika förutsättningar i livet och dem ska vi dra lärdom av. Att framgång når vi tillsammans, genom våra olikheter.

Nu är det officiellt, vi går in och gör entré på IHMs föreläsningsgolv som kursledare för affärsjuridik! 

 

När två parter kan träffas och skapa synergieffekter, då har ett gott samarbete påbörjats. Jag fick förfrågan för någon månad sedan huruvida jag kunde tänka mig börja hålla i kurser på IHM business School och självklart lockade det då jag fullständig älskar att föreläsa. 

 

Att få arbeta på Sanaz Juristfirma har varit en oerhörd ynnest. Jag har utmanats, skrattat och lärt mig enormt mycket i min roll som jurist.

Du och din bästa vän är sällan oense, inte sant? Kommer det förändras nu när ni skall driva ett företag ihop, eller kommer allt rulla på som ett välsmort klockverk?

Ibland innebär vårt engagemang hårt arbete och långa dagar men fantastiska utfall och underbara klienter påminner oss om betydelsen och påverkan vi har på företags och människors liv vilket verkligen betyder otroligt mycket för oss. 

Vårt val av arbetssätt, det personliga engagemanget vi har. uppskattas vilket gör oss väldigt glada. Med allra största ödmjukhet och från botten av våra hjärtan vill vi tacka för de otroligt fina orden. 

 

För evigt tacksamma. 

Om lite drygt 2 veckor tackar vi av året 2016 och kastar oss in i 2017.
2016 blev ett händelserikt år, milt uttryckt. 
I december samma år vändes vår tillvaro upp och ned. Glädjetrappan föll ihop som ett korthus och oron tog vid.
Jag är så tacksam för all den hjälp vi har fått av Sanaz och hennes team under det här året. När vi befann oss på botten och bara ville glömma så fanns hon där med råd och pepp. Jag kan säga det, att vara höggravid och samtidigt försöka stå igenom det hav av känslor och energidränering som blev i våras, det hade varken jag eller min sambo orkat på egen hand. Och de fantastiska utfall som blev av förhandlingarna hade vi aldrig nått utan den hjälp vi fick ❤ Nu laddar vi för ett nytt år, med nya utmaningar. Vi går in i 2017 med mer kraft och mer hopp än vi gjorde för ett år sedan. Tack för att ni finns, Sanaz juristfirma , och tack för allt ni gör för oss. 

- Therese U.