Nyheter & berättelser

Jag vill verkligen rekommendera sanaz juristfirma. En firma där trygghet, empati och effektivitet ligger i centrum. 


Från dag ett har jag känt mej trygg och väldigt väl omhändertagen. Fått hjälp och svar på allt även utanför ordinarie arbetstid. 


Med ett sådant stort personligt engagemang kan det inte bli annat än bra. Är oerhört tacksam för all hjälp. En firma som verkligen lägger tid, noggrannhet och hjärta på sina klienter. 

 

Joakim Olsson

 

Det finns så många fantastiska fördelar med att arbeta med omtanke, det har givit oss den otroliga glädjen att ha så enormt mycket fantastiska klienter. Vi älskar att ha en god relation där klienterna känner sig välkomna att höra av sig men framförallt känner sig trygga genom tuffa perioder. 

Att humorn finns kvar är ännu ett tecken på att våra klienter kan njuta av livet medan vi tar hand om de för klienten mindre roliga delarna. När vi såg denna bild på Instagram tagen av en kund till oss kunde vi inte låta bli att le. Så ett extremt stort tack till våra älskade klienter som verkligen ger kvitton på att vi gör något rätt.

 

Med detta önskar vi att alla får ett leende på läpparna denna fredag. 

Så kom Sanaz in och tog emot mig med öppna armar och sa till mig "Sandra, nu ska vi fixa det här tillsammans". En av viktig lärdom jag har tagit med mig är att; även den mest tjurige, självständige person som jag är, behöver hjälp ibland. Det viktiga är att våga ta den utan att känna sig misslyckad vilket jag kan erkänna att jag gjorde. Men Sanaz ändrade den tanken hos mig och gjorde mig starkare. 

Oavsett hur stark man är ensam så finns det inget starkare än ett team som stöttar och stärker varandra. På Sanaz Juristfirma har vi valt att arbeta som ett team och inte ensamt på varje enskilt ärende. Genom att arbeta på det här sättet stärker vi inte endast varandra och backar upp den enskildes svagheter utan vi kan garantera våra kunder att alltid någon finns där.

 

Vi kontaktade advokater som inte alls ville ta på sig detta fall eftersom en hund räknas som ett ting och inte en levande varelse.
Men vi tog kontakt med Sanaz Juristfirma och hon klev in med enormt stort och varmt hjärta i detta och har stöttat mer än jag kan finna att skriva med ord ❤.

Det värmer våra hjärtan när vi möts av våra kunders fina omdömen om vår juristfirma på sociala medier.

"Du är guld värd". Ett kort till blommorna som vi erhöll från en jättefin kund. Ett kort som bekräftat att medmänsklig omtanke, att hårt arbete, att extra engagemang verkligen gör skillnad. 

  Jag kan från botten av hjärtat rekommendera Sanaz juristfirma till den som söker en trygg, varm och hjälpande hand ute i den snåriga och knepiga djungeln som kallas juridik. Från första mötet har valet av Sanaz juristfirma känts helt rätt och självklart för mig. Med ett engagerat och personligt bemötande har Sanaz från första stund lett mig framåt i en ofta känslomässigt t ...

Världsklass!
- Tina Lidén
 

Vi sträcker ut en hand när våra klienter har det svårt, vi håller om den hårt och vägleder genom jobbiga tider för att nå livets ljusare tider igen.