Sagt om Sanaz Juristfirma

"... Att vi på ett genuint sätt bryr oss om våra klinter är något jag själv värderar högt och som jag redan fått uppleva att våra klienter visar en oerhörd tacksamhet för..."

"...Men jag gillar förklaringen av just min arbetsroll som Sveriges svar på Rachel Zane från TV serien Suits..."

 

Nominerad till Konungens Stiftelse Ungt Ledarskaps stipendium Kompassrosen, som delas ut varje år till "unga ledare som är modiga, omtänksamma och handlingskraftiga"!

Jag vill verkligen rekommendera sanaz juristfirma. En firma där trygghet, empati och effektivitet ligger i centrum. 


Från dag ett har jag känt mej trygg och väldigt väl omhändertagen. Fått hjälp och svar på allt även utanför ordinarie arbetstid. 


Med ett sådant stort personligt engagemang kan det inte bli annat än bra. Är oerhört tacksam för all hjälp. En firma som verkligen lägger tid, noggrannhet och hjärta på sina klienter. 

 

Joakim Olsson

 

Det finns så många fantastiska fördelar med att arbeta med omtanke, det har givit oss den otroliga glädjen att ha så enormt mycket fantastiska klienter. Vi älskar att ha en god relation där klienterna känner sig välkomna att höra av sig men framförallt känner sig trygga genom tuffa perioder. 

Att humorn finns kvar är ännu ett tecken på att våra klienter kan njuta av livet medan vi tar hand om de för klienten mindre roliga delarna. När vi såg denna bild på Instagram tagen av en kund till oss kunde vi inte låta bli att le. Så ett extremt stort tack till våra älskade klienter som verkligen ger kvitton på att vi gör något rätt.

 

Med detta önskar vi att alla får ett leende på läpparna denna fredag. 

Så kom Sanaz in och tog emot mig med öppna armar och sa till mig "Sandra, nu ska vi fixa det här tillsammans". En av viktig lärdom jag har tagit med mig är att; även den mest tjurige, självständige person som jag är, behöver hjälp ibland. Det viktiga är att våga ta den utan att känna sig misslyckad vilket jag kan erkänna att jag gjorde. Men Sanaz ändrade den tanken hos mig och gjorde mig starkare. 

Det värmer våra hjärtan när vi möts av våra kunders fina omdömen om vår juristfirma på sociala medier.

Vi sträcker ut en hand när våra klienter har det svårt, vi håller om den hårt och vägleder genom jobbiga tider för att nå livets ljusare tider igen. 

 

 

Efter att ha kämpat sedan 2013 för att skipa rättvisa för en underbar klient går vi ut ur Borås tingsrätt som segrare. Känslan av att se sin klients lycka efter en emotionell berg -och dalbana är helt oslagbar.

Drabbad av svåra trauman med allt vad det innebär slits man mellan hopp och förtvivlan, sorg och glädje utan att kunna förklara eller försvara sin situation. Den efterlevande livskvaliteten utgörs av höga berg och djupa dalar och trots all önskan om att livet skall gå vidare är det betydligt lättare sagt än gjort. Förutom att överleva tvingas man till kamp för eventuella rättigheter till ekonomisk kompensation, den egentliga detaljen i sammanhanget när felbehandling inom vården är ett faktum.