Nyheter

Sådant som händer på Sanaz Juristfirma och i branschen.

"... Att vi på ett genuint sätt bryr oss om våra klinter är något jag själv värderar högt och som jag redan fått uppleva att våra klienter visar en oerhörd tacksamhet för..."

"...Men jag gillar förklaringen av just min arbetsroll som Sveriges svar på Rachel Zane från TV serien Suits..."

 

Nominerad till Konungens Stiftelse Ungt Ledarskaps stipendium Kompassrosen, som delas ut varje år till "unga ledare som är modiga, omtänksamma och handlingskraftiga"!

Nu är det officiellt, vi går in och gör entré på IHMs föreläsningsgolv som kursledare för affärsjuridik! 

 

När två parter kan träffas och skapa synergieffekter, då har ett gott samarbete påbörjats. Jag fick förfrågan för någon månad sedan huruvida jag kunde tänka mig börja hålla i kurser på IHM business School och självklart lockade det då jag fullständig älskar att föreläsa. 

 

Det finns så många fantastiska fördelar med att arbeta med omtanke, det har givit oss den otroliga glädjen att ha så enormt mycket fantastiska klienter. Vi älskar att ha en god relation där klienterna känner sig välkomna att höra av sig men framförallt känner sig trygga genom tuffa perioder. 

Att humorn finns kvar är ännu ett tecken på att våra klienter kan njuta av livet medan vi tar hand om de för klienten mindre roliga delarna. När vi såg denna bild på Instagram tagen av en kund till oss kunde vi inte låta bli att le. Så ett extremt stort tack till våra älskade klienter som verkligen ger kvitton på att vi gör något rätt.

 

Med detta önskar vi att alla får ett leende på läpparna denna fredag. 

Så kom Sanaz in och tog emot mig med öppna armar och sa till mig "Sandra, nu ska vi fixa det här tillsammans". En av viktig lärdom jag har tagit med mig är att; även den mest tjurige, självständige person som jag är, behöver hjälp ibland. Det viktiga är att våga ta den utan att känna sig misslyckad vilket jag kan erkänna att jag gjorde. Men Sanaz ändrade den tanken hos mig och gjorde mig starkare. 

Oavsett hur stark man är ensam så finns det inget starkare än ett team som stöttar och stärker varandra. På Sanaz Juristfirma har vi valt att arbeta som ett team och inte ensamt på varje enskilt ärende. Genom att arbeta på det här sättet stärker vi inte endast varandra och backar upp den enskildes svagheter utan vi kan garantera våra kunder att alltid någon finns där.

 

Vi kontaktade advokater som inte alls ville ta på sig detta fall eftersom en hund räknas som ett ting och inte en levande varelse.
Men vi tog kontakt med Sanaz Juristfirma och hon klev in med enormt stort och varmt hjärta i detta och har stöttat mer än jag kan finna att skriva med ord ❤.

Det värmer våra hjärtan när vi möts av våra kunders fina omdömen om vår juristfirma på sociala medier.

När jag ansökte om tjänsten som biträdande jurist hos Sanaz Juristfirma fastnade jag för firmans starka tro att alltid kombinera juridik med omtanke. En juristfirma som går utanför ramarna och som vill skapa något nytt. Det kanske låter som en självklarhet att alltid bemöta en kund med vänlighet och omtanke, då det faktiskt är personen framför dig som möjliggör att du kan arbeta med just det du gör. Jag tror många av er kan hålla med mig om att det inte alltid är så det ligger till. Juristvärlden är konservativ och tyvärr uppfattas den ofta som kall och opersonlig. Men varför? För vem tycker egentligen om att mötas med opersonlighet? Vem vill enbart vara ett anonymt namn på en lista, en kund som faktureras, eller personen som känner att man inte har någon att vända sig till för sina frågor? Det finns inget som säger att juridik måste bedrivas på ett visst standardiserat sätt för att god kvalitet skall uppnås. Jag skulle säga att lysande juridik uppnås när vi som jurister får vår klient att känna trygghet och förtroende. Det är inget hokuspokus utan handlar helt enkelt om att vara sig själv när man bemöter andra människor. Sanaz Juristfirma lät därför i mina öron som den ultimata arbetsplatsen, en plats där lysande juridik bedrivs.

 

Efter att ha arbetat med Sanaz i en vecka så kan jag utan tveksamheter säga att Sanaz Juristfirma är precis vad de utgör sig för att vara. Här bedrivs juridik med stort engagemang och den omtanken som nya, likväl gamla kunder bemöts med är genuint äkta. Bakom varje kund finns en människa, och den tanken finns med i varje enskilt agerande vi gör. Det är därför jag vet att jag hamnat på rätt plats.

 

Tillsammans ser vi nu fram emot nya utmaningar, nya kunder likväl gamla att värna om, samt att kombinera juridik med omtanke i vår fortsatta resa tillsammans.

Med det sagt vill jag nu önska er alla en härlig helg med förhoppningsvis en gnutta sol i regnet.

 

 Malin Grüneberger