Berättelser

Berättelser av våra klienter.

"...Men jag gillar förklaringen av just min arbetsroll som Sveriges svar på Rachel Zane från TV serien Suits..."

 

Så kom Sanaz in och tog emot mig med öppna armar och sa till mig "Sandra, nu ska vi fixa det här tillsammans". En av viktig lärdom jag har tagit med mig är att; även den mest tjurige, självständige person som jag är, behöver hjälp ibland. Det viktiga är att våga ta den utan att känna sig misslyckad vilket jag kan erkänna att jag gjorde. Men Sanaz ändrade den tanken hos mig och gjorde mig starkare. 

Vi kontaktade advokater som inte alls ville ta på sig detta fall eftersom en hund räknas som ett ting och inte en levande varelse.
Men vi tog kontakt med Sanaz Juristfirma och hon klev in med enormt stort och varmt hjärta i detta och har stöttat mer än jag kan finna att skriva med ord ❤.

Vi sträcker ut en hand när våra klienter har det svårt, vi håller om den hårt och vägleder genom jobbiga tider för att nå livets ljusare tider igen. 

 

 

Efter att ha kämpat sedan 2013 för att skipa rättvisa för en underbar klient går vi ut ur Borås tingsrätt som segrare. Känslan av att se sin klients lycka efter en emotionell berg -och dalbana är helt oslagbar.

Drabbad av svåra trauman med allt vad det innebär slits man mellan hopp och förtvivlan, sorg och glädje utan att kunna förklara eller försvara sin situation. Den efterlevande livskvaliteten utgörs av höga berg och djupa dalar och trots all önskan om att livet skall gå vidare är det betydligt lättare sagt än gjort. Förutom att överleva tvingas man till kamp för eventuella rättigheter till ekonomisk kompensation, den egentliga detaljen i sammanhanget när felbehandling inom vården är ett faktum.

Min historia har varit jobbig dom senaste åren, men ljuset i mitt liv har alltid varit mina 2 barn, som jag tagit hand om ensam i 5 år, mer eller mindre. När jag tog mitt pick och pack och förflyttade mig i landet med mina barn för att få en nystart på livet efter fem kämpiga år så dröjde det inte många månader innan det där jobbiga brevet hamnade i min brevlåda - vårdnadstvist, brevet som jag länge fruktat men ändå trott aldrig skulle komma. Det kändes jobbigt och orättvist, jag som kämpat ensam i så många år och gett barnen all kärlek och trygghet, så ska han, den såkallade pappan komma och ta mina barn ifrån mig, de var så de kändes. Varför nu? Varför nu efter så många år?