Nyheter & berättelser

Jag märkte direkt att den här firman inte är som någon annan. Med tre ambitiösa kvinnor som vill förändra den annars konservativa och mansdominerade branschen på sitt sätt: med omtanke och ödmjukhet, men samtidigt innovativt och med moderna inslag för att alltid vara i framkant, kan man inte annat än förvänta sig det bästa av det bästa. Därför sökte jag hit - för att få vara en del av det team som kommer sätta utmärkande drag på framtidens marknad inom branschen. 

 

"... Att vi på ett genuint sätt bryr oss om våra klinter är något jag själv värderar högt och som jag redan fått uppleva att våra klienter visar en oerhörd tacksamhet för..."

"...Men jag gillar förklaringen av just min arbetsroll som Sveriges svar på Rachel Zane från TV serien Suits..."

 

 

Vi har många fantastiska klienter och än mer fantastiskt är när vi har klienter som inspirerar inte bara oss utan även omvärlden. 

Att följa er resa är en ära och att få vara er juristbyrå i Sverige en ännu större sådan. 

”Juristfirma med entreprenöriell anda som alltid är nära till hands med snabb och professionell rådgivning”

- Babak Tighnavard VD OTOVO AB 

Då du har givit oss ditt förtroende är det extra viktigt att upplysa dig om att vi värnar om din integritet . Du ska kunna känna dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter. Därför har vi upprättat den här policyn.

Nominerad till Konungens Stiftelse Ungt Ledarskaps stipendium Kompassrosen, som delas ut varje år till "unga ledare som är modiga, omtänksamma och handlingskraftiga"!

Ni betyder allt   Våren nalkas och utanför våra fönster på teatergatan 19 skiner solen, dess strålar söker sig fram och letar sig in hos oss. Visst är det underbart? Strålarna ger oss en behaglig försmak av den underbara sommaren som ligger framför oss. Den sprider värme, och den sprider glädje. Livet känns så mycket lättare när solen står högt upp på den djupt blå himlen, det ...

Det märktes direkt, hennes approach och hennes fasta blick. En välutbildad kvinna som vet vad hon vill. Det gick liksom inte att gå miste om att hon kändes så stark, intelligent och samtidigt så välkomnande. Att lyckas kombinera professionalitet med omtanke är sällsynt, men Sanaz lyckas på alla plan. Hon ser inte kunder, hon ser människorna bakom deras ärenden. Att vi alla har olika förutsättningar i livet och dem ska vi dra lärdom av. Att framgång når vi tillsammans, genom våra olikheter.

Nu är det officiellt, vi går in och gör entré på IHMs föreläsningsgolv som kursledare för affärsjuridik! 

 

När två parter kan träffas och skapa synergieffekter, då har ett gott samarbete påbörjats. Jag fick förfrågan för någon månad sedan huruvida jag kunde tänka mig börja hålla i kurser på IHM business School och självklart lockade det då jag fullständig älskar att föreläsa. 

 

Att få arbeta på Sanaz Juristfirma har varit en oerhörd ynnest. Jag har utmanats, skrattat och lärt mig enormt mycket i min roll som jurist.